Monica_600
 

L:A Bruket

Swedish Coastal Living

Livet på Sveriges vestkyst er noget ud over det sædvanlige.
Hav, saltvand, kold regn, skarp vind og stærk sol - alt sammen barske vilkår for huden.

Det er barskt, smukt og vidunderligt - alt sammen på samme tid. Et sted for fiskere, surfere, soldyrkere, spa gæster og alle andre, der er tiltrukket af kysten.
For dem, der bor her, stiller det høje krav til alt i omgivelserne - specielt hudplejen.

Hudplejen skal kunne modstå en masse. Den skal være god. Den skal være ægte.
Dette er, hvad L:A Bruket og vores sortiment handler om.

Og det er, hvad de lækre produkter opfylder. Så livet kan leves fuldt og helt - og huden har de optimale vilkår.

Grundlæggeren

Som keramiker var Monica Kylén velbevandret i håndværk. Håndværk, hvor førsteklasses ingredienser og dygtighed er de afgørende komponenter i at sikre det rigtige produkt. Tilføjer man æstetik - ja, så har man den smukke og effektive spa-serie. Så har man noget unikt.

Da Monica en dag havde brug for en gavnlig, organisk og smuk sæbe til en nyudviklet sæbeskål, kunne hun ikke finde noget, der kunne tilfredsstille hendes krav.

Så hun lavede en selv.

Sådan startede L:A Bruket. Og sådan er det også i dag. Det er Monicas fokus på miljøet - og æstetik, der styrer driften af vores virksomhed.

Hendes passion omfavner alt, hvad vi gør, og hun står personligt inde for hver eneste af  produkterne. Det er derfor, L:A Bruket aldrig går på kompromis med kvaliteten. Dette er ikke til forhandling.

Monicas mål og ønske er, at hendes produkter vil gøre en forskel, for alvor. De skal være af så høj kvalitet, at de omdanner en dagligdags rutine til et øjeblik at længes efter!
Uanset hvordan vores liv ser ud, så har vi normalt ti minutter til os selv i badeværelset hver dag. Med hjælp fra L:A Bruket, kan du fylde dette øjeblik med sund luksus og nydelse - en investering i dig selv, der giver energi til resten af dagen.

Ingredienser

Ingredienserne i L:A Bruket sortiment er alle naturlige. Der arbejdes med medicinske planter, æteriske olier og vegetabilske råvarer.

Ingredienserne kommer fra både hav og land, og L:A Bruket stræber efter, at råvarerne og produkterne er så økologiske og miljøvenlige som muligt. De forskellige urter, voks og olier stammer fra nær og fjern. Alle med særlige kvaliteter, der tilsammen skaber nye muligheder. L:A Bruket søger hele tiden nye efter kombinationer for at udvikle de fordele og fornemmelser vores produkter bringer.

I modsætning til syntetiske stoffer er naturlige ingredienser er altid variable - det er karakteren af naturlighed. En sommer velsignet med masser af solskin kan give en rigelig høst af salvie, mens et regnfuldt forår kan påvirke farven på morgenfrueolie ...

Det er derfor, at produkterne kan afvige en smule fra den ene leverance til den næste. De varierer, ligesom en vin kan smage forskelligt afhængigt af vejr og jord, men de har altid den samme velgørende kombination af dufte og kvaliteter.

Variationen af de naturlige ingredienser er en af grundene til, at vores hudprodukter altid bliver blandet med håndkraft. Det er den eneste måde at udnytte hver ingrediens' unikke kvalitet.

Dufte

L:A Bruket's dufte er krydrede og dufter af urter - snarere end blomster. Det betyder, at alle hudplejeprodukterne er unisex og meget afholdte af både mænd og kvinder.

Aromakonceptet er et resultat af at have et strengt utilitaristisk perspektiv, fordelene ved et produkt skal altid være det vigtigste. Og de omsorgsfulde, sunde essenser, eksisterer i højere grad i urter og medicinske planter end i kronblade af blomster.

Duftene af mørk vanilje, koriander / sort peber, bergamot / patchouli og agurk / mynte etc. er blevet berømte. Hos L:A Bruket spares der ikke på dyre ingredienser. Uanset hvilket produkt, der bruges, er den smukke og velgørende aroma karakteristisk.

Design og Funktionalitet

Emballagen skal altid afspejle enkelhed og kvalitet af indholdet. Æstetik er vigtig, men funktionaliteten kommer først. Et eksempel kunne være vores brune flasker.

De blev valgt, fordi den gule farve beskytter sarte æteriske olier fra lys. De er naturligvis også genanvendelige PET-flasker - flasker, som er miljøvenlige at transportere og som ikke går i stykker, hvis du taber dem ned i vasken eller på et klinkegulv.

I dag er de funktionelle og stilfulde minimalistiske flasker blevet et kendetegn for L:A Bruket. De vises i indvendig udsmykning og modemagasiner, og de passer ind lige så godt i en surfer varevogn som i en lejlighed i Paris, London eller New York. Det er en selvfølge.

Spa Traditioner

L:A Bruket ligger i Varberg, en af Sveriges mest kendte kurbyer. Her har byens indbyggere har taget saltvands- og tangbade i generationer, både sommer og vinter.

For mere end 200 år har folk kommet her fra andre dele af Sverige og resten af verden for at tage termiske bade og behandlinger.

Dette er vores arv, som vi administrerer og fremmer. Mange af vores produkter er baseret på de gamle termiske spatraditioner, men med et moderne twist.

Succes

Kort fortalt er L:A Bruket moderne hudpleje serie med sine rødder i traditionel medicin, bygget på de bedste råvarer og økologiske ingredienser fra lokal området på den svenske vestkyst.